Hoe leuk: een knalroze theepot met glitters en engeltjes. Ik zeg laat de donkere wintermaanden maar komen! Deze theepot blijft schitteren en je thee wordt er zeker nog lekkerder van! Uiteraard is het nog leuker drinken met bijpassende mok(ken). Zie je de mokken (nog) niet in de webwinkel, mail me dan. Ik kan ze (bij)maken. Dat gaat niet bij de theepot, dat is een uniek exemplaar. 

Als je van engeltjes houdt, is dit een superleuke theepot! De theepot lijkt wit, maar hij is beschilderd met glitters. Dit geeft een supermooi effect en ook de engeltjes zelf dragen gouden jurkjes. Dit is de enige theepot, wel zijn er andere theepotten te koop, of komen binnenkort te koop. En anders zijn er mokken, lichtjes, geurbrandertjes en kandelaars met engeltjes. Je kunt los als je wilt. En wil je inderdaad meerdere dingen bestellen, mail me dan even voor wat korting. 

Kikker T-pot

€ 22,50

Kikker T-pot

€ 22,50

Superleuk klein handbeschilderd theepotje met leuke kikkers. Ik zou er sowieso groene thee uit drinken, dat lijkt met toch wel passend! Maar de theepot is uiteraard voor iedere thee geschikt en is leuk als kado of gewoon lekker voor jezelf. Dekentje, bank, en dan deze theepot. Er is er maar eentje van, dus uniek! Je kunt het kikkerservies wel uitbreiden, kijk dan eens naar de andere kikkerspulletjes!